Persoonlijk en onafhankelijk advies
Offerte op maat
Ondersteuning bij de uitvoering

Verduurzamen van de woning

Met alle mogelijke duurzame maatregelen zetten wij samen met jou de eerste stap. Samen met de adviseur ga je bespreken wat jou wensen en behoeften zijn. Is dat energie besparen, verhoogd wooncomfort of milieuvriendelijk wonen. Stap voor stap van het gas af of direct een ‘big bang’ en een energie neutrale woning realiseren. Wij maken voor jou een passend advies met daarbij gerichte prijsindicaties. Dat scheelt veel uitzoekwerk en je weet direct welke energiebesparende maatregelen interessant zijn voor jouw woning. Niet alleen het advies traject ondersteunen wij jou maar samen met onze gecertificeerde partners kunnen we alle maatregelen realiseren. 

Waarom verduurzamen?

Om het verduurzamingstraject structuur te geven is het eind doel belangrijk: wat wil je bereiken met het verduurzamen van de woning. Er zijn natuurlijk de standaard redenen om te gaan verduurzamen, zoals het besparen op de energierekening, verhogen van het wooncomfort of milieuvriendelijker wonen. Duurzame maatregelen hebben meestal meerdere doelen. Bij Bureau voor Verduurzamen focussen  we niet alleen op deze voordelen van het verduurzamen, maar ook op het einddoel: aardgasvrij en/of energieneutraal wonen. Onze adviseurs nemen samen met jou de situatie door en geven inzicht in de mogelijkheden om te beginnen met verduurzamen van de woning of welke vervolgstappen er nog gezet kunnen worden om jou eigen einddoel te behalen.

Een advies op maat voor jouw situatie

Advies over een enkelvoudige maatregel of een uitgebreid advies voor alle mogelijke maatregelen

Onafhankelijk advies
Door specialisten

Voor het uitvoeren van een specifieke maatregel of advies omtrent de mogelijkheden van de woning verduurzamen bieden wij het standaard woning advies aan en het uitgebreide advies.

Vector

Standaard advies

Voor het uitvoeren van een specifieke maatregel of advies omtrent de mogelijkheden van de woning verduurzamen bieden wij het standaard woning advies aan. Dit is een vrijblijvend gesprek waar je met de adviseur telefonisch de situatie doorneemt van de mogelijke maatregelen. in dit gesprek krijg je direct inzicht en uitleg van de duurzame oplossingen en een indicatie van de verwachte investering.

Uitgebreid advies

Met het uitgebreid advies gaat onze adviseur een volledige digitale woningopname doen.  Samen bespreken jullie de situatie van alle mogelijke duurzame oplossingen. Op basis hiervan krijg je uitgebreid advies. Gericht op het einddoel krijg je een persoonlijk verduurzamingsplan met onder andere rendementsberekeningen, investering per maatregel, subsidiemogelijkheden en besparingen.

€175

Stap voor stap verduurzamen

Het verduurzamen van de woning is een relatief grote investering. Niet iedere Nederlander kan dit in een keer bekostigen. Wij maken het mogelijk om stap voor stap te verduurzamen middels een meerjarenplan. Het beginnen met verduurzamen begint bij het vaststellen van het einddoel: is dat het uitvoeren van een specifieke maatregel of is het gericht op het behalen van de doelstellingen om in 2050 de CO² uitstoot sterk te verminderen. Dan is het concreet doel aardgasvrij en/ of energiezuinig wonen.

> Lees meer over aardgasvrij wonen

Wat kunnen we jou bieden!

Volledig onafhankelijk advies

Samen met onze partners willen we adviezen baseren op de situatie en wensen als bewoner. Niet productgericht maar op rendement en effect. Onze adviseurs gaan samen met de klant de woning opnemen. Naast dit onafhankelijk advies volgt in hetzelfde gesprek richt offertes voor de duurzame maatregelen.

Direct een gerichte offerte

in het adviesgesprek bespreekt de adviseur direct alle offertes. Op basis van de jou wensen als bewoner en de technische kenmerken van situatie ontstaat er een advies met opvolgend een gerichte offerte van de te verwachten investering per maatregel

Persoonlijk verduurzamingsplan

Via onze eigen online omgeving bieden we volledig inzicht in je bespaarmogelijkheden, persoonlijk advies en vrijblijvende offertes. Bekijk welke duurzame mogelijkheden je kan doorvoeren.

Gecertificeerde lokale installateurs

Onze selectie voor installateurs zijn gebaseerd op kwaliteit, certificering en jaren ervaring. Wij bieden een lagere prijs, omdat de installateurs geen marketing en sales kosten hebben, maar kunnen focussen op wat ze leuk vinden: installeren van duurzame maatregelen!

Het verduurzamingstraject

Het volledige proces van advies tot en met uitvoering, is bij Bureau voor Verduurzamen geregeld. Tijdens het gehele traject zijn wij jou aanspreekpunt. Onze adviseur staan voor je klaar om jou eigen energietransitie in goede banen te begeleiden. Zo wordt jij samen met Bureau voor Verduurzamen expert van je eigen transitie.

Advies verduurzaming

Het advies via de digitale opname is volledig vrijblijvend. Alle informatie en inzichten krijg je volledig weergegeven in je eigen online omgeving. Zo weet je precies wat de investering en besparingen zijn in één overzicht. Na de inspectie van de woning zorgen wij voor een geschikte installateur die de gekozen maatregel bij jou komt uitvoeren. In plaats van producten hebben wij installateurs in ons ‘assortiment’ zo kunnen wij onafhankelijk advies geven gericht op jouw situatie. In tegenstelling tot andere partijen in de markt die hun advies richten op het product dat zij aanbieden.

Installatie van duurzame oplossingen

In een markt van vele aanbieders is het haast onmogelijk om de juiste te kiezen. vanuit dit oogpunt zijn wij Bureau voor Verduurzamen begonnen. Door de vele uitvoerende partijen ontstaan er allerlei verschillende adviezen voor een situatie waar concreet maar één duidelijk advies nodig is. Op basis van jaren ervaring, certificeringen en reviews van klanten selecteren wij de juiste installateur in jou regio. 

Doordat wij onze eigen inspecteurs hebben kunnen we een installatie altijd van hoge kwaliteit bieden. Onze adviseur zijn dan volledig op de hoogte van jouw woonsituatie. De combinatie van advies en technische kennis maakt dat Bureau voor Verduurzamen niet alleen woningeigenaren ontlasten maar ook de installateurs. Zij hoeven alleen maar uit te voeren en krijgen vanuit ons alle benodigde gegevens van de woning. 

Wat zeggen onze klanten

Kitty Iding
5 van 5 sterren
Read More
Aantal keren in het hele proces heel vriendelijk en professioneel geholpen. Ze hebben ook goede contacten mbt uitvoering. Wat hier fijn is dat alle contacten via 1 persoon lopen, incl vragen over subsidies en zo. Met verbouwen en verduurzamen heb ik al zoveel partijen te coördineren, dit neemt een deel van die zorg weg.
Ida Gabeler
5 van 5 sterren
Read More
Marck heeft ons op uitstekende wijze informatie gegeven over de mogelijkheden die er zijn om onze woning te verbeteren en zeker ook belangrijk over de subsidiemogelijkheden. Verder zal hij ervoor zorgen dat we benaderd worden door partijen om ons een passend aanbod te doen.
Manu Blok
5 van 5 sterren
Read More
Heel fijn advies, fijn geholpen met een nieuw energiecontract
John Jansen
5 van 5 sterren
Read More
Goeie tips en kennis van zaken over vloer- en bodemisolatie
Lotte scholte Lubberink
5 van 5 sterren
Read More
Duidelijk advies, snelle communicatie.
Marten Van Der Zee
5 van 5 sterren
Read More
Marck weet voortvarend en to the point e wegwijs te maken in de ingewikkelde wereld van verduurzaming.
Charissa Prein
5 van 5 sterren
Read More
Adviseur was erg vriendelijk aan de telefoon, dacht mee en nam de tijd voor het gesprek.
Teun van Breda
5 van 5 sterren
Read More
Fijn en open gesprek gehad over verduurzaming van de woning. Eerlijk en duidelijk antwoord tot besluit. Hartelijk dank voor het adviesgesprek!
BFC Muller
5 van 5 sterren
Read More
Een fijn gesprek gehad met de medewerkers. Kreeg professioneel advies, we konden bellen als we nog vragen hadden. We raden dit bedrijf zeker aan!
Ada Ouwehand
5 van 5 sterren
Read More
De enthousiaste medewerkers van Bureau voor Verduurzaming zijn heel behulpzaam en denken goed met je mee in het maken van een goede keuze voor het isoleren van je woning.
Marianne Hogeman
5 van 5 sterren
Read More
Info gekregen over spouwmuur isolatie en vloerisolatie. Weer iets meer wegwijs geworden in isolatieband. En weet nu ook op welke certificering ik kan letten.
Noortje Kars
5 van 5 sterren
Read More
Leuk contact en oprecht maatwerk. Goed geprijsde offertes ook. Garantie op het werk en er wordt meegedacht in subsidies. Als je je woning wilt isoleren zou ik dit Bureau zeker aanbevelen!
A van Oudvorst
5 van 5 sterren
Read More
Heldere en duidelijke info over verduurzaming. Erg prettige wijze waarop dit werd gegeven. Goede tips. Kortom zeer positief en aan te raden
Wise Westley
5 van 5 sterren
Read More
Ik heb professioneel advies gekregen op een vriendelijke manier. Ze denken met je situatie mee, en leggen je alle opties voor, ook met eventuele subsidies die er voor alle opties zijn.
Sonja Flips
5 van 5 sterren
Read More
Adviesgesprek gehad met Mark Janssen. Mark nam uitgebreid alle mogelijkheden met mij door mbt spouwmuur en vloerisolatie waarna hij direct een keurige offerte mailde. Prima advies, rustige en gezellige toon. Aanrader !
Mark Van kouteren
5 van 5 sterren
Read More
Twee keer telefonisch contact gehad. Ze nemen ruim de tijd, meer dan een uur, om de situatie goed te schetsen en geven vervolgens verschillende ideeën waar je uit kan kiezen. Ik werd afgeraden om de duurdere optie te nemen met een gedegen uitleg daarachter. Vond dat eerlijk en verfrissend. Nu brengen ze mij met de uitvoerders in contact en blijven ze gedurende het hele proces beschikbaar. Zeker de moeite waard we s te luisteren.
Wbi
5 van 5 sterren
Read More
Goede uitleg. Direct volgende dag al inspectie gehad. Ook zeer duidelijke en vriendelijke uitleg. Duidelijke offerte ontvangen. Prima dus.
Ivo Noij
5 van 5 sterren
Read More
Ik ben echt super geholpen, en uitgebreid alles isolatie maatregelen besproken. Deskundig en eerlijk advies van onafhankelijke partij.
Bianca Marco
5 van 5 sterren
Read More
Er wordt echt de tijd genomen voor een persoonlijk maatwerk gesprek. Duidelijke informatie en uitstekende opvolging van de afspraken. De duurzame aanpak (lokaal clusteren van klussen) vind ik daarnaast een bonus!
Houten Dromen
5 van 5 sterren
Read More
Snel contact nadat ik een aanvraag had gedaan. Duidelijke uitleg over welke mogelijkheden er zijn voor isolatie en wat geschikt is voor ons huis. Een week later stond er al iemand op de stoep voor een technisch onderzoek en nog een week later was de vloer geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden.
A. van Driel
5 van 5 sterren
Read More
Mijn aanvraag betrof het onderzoek en eventuele verbetering van de bestaande spouwmuurisolatie van mijn woning. Het telefoongesprek met de adviseur van dit bureau was niet alleen zeer verhelderend maar ook prettig. Zijn objectieve informatie heeft mij echt geholpen bij mijn besluitvorming.
Bertina Jansma
4 van 5 sterren
Read More
Voor zover mogelijk, was er een duidelijke en open houding van de adviseur van BvV. Er werd de tijd genomen om alles door te spreken; ik werd niet met een 10 minuten verkooppraatje 'binnengehaald'. De offerte was prima geprijst tov van andere offertes. Enige wat jammer was, was het uiteindelijke verschil in de 1e- en definitieve offerte. Maar ook dat is uiteindelijk goed en klantvriendelijk opgelost. We hebben er een fijn gevoel aan overgehouden en raden dit bureau zeker aan!
A. Stam
5 van 5 sterren
Read More
Meerdere malen telefonisch contact gehad met isolatieadviseur Marck. Niet de typische telefonische verkoop maar kundig advies, goede uitleg, materiaalkennis en begrijpelijke antwoorden op vragen. Hij is de vaste contactpersoon voor de offertes en reageert snel op vragen per e-mail. Vraagt altijd eerst netjes of het uitkomt, er wordt per sms en telefonisch gecheckt of de inspectieafspraak nog steeds goed uitkomt. Uitvoering van de isolatie vindt plaats door een lokaal bedrijf, Duits Isolatie.
Previous
Next

Contact

Jeverweg 2-2
9723 JE Groningen
050 36 00 322
Aanvraag@bureauverduurzamen.nl

 

Bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 19:00