Betaalbaar en eenvoudig verduurzamen

Wij bieden klanten inzicht in de mogelijkheden tot het verduurzamen van hun woning met een persoonlijk verduurzamingsplan. We regelen vervolgens óók meteen de uitvoering van de mogelijke oplossingen, financieringen en subsidies. Wij helpen je met het vinden van de mogelijke duurzame maatregelen die passen bij jouw wensen en woning. 

Waar staan we voor

Wij willen met ons nieuwe platform slimme duurzame oplossingen, diensten en softwaretoepassingen leveren die een positieve impact hebben op de energietransitie in Nederland. Door het aanbieden van meerdere duurzame oplossingen ontzorgen wij woningeigenaren met de eerste stap van de energietransitie. Ons doel is het verduurzamen betaalbaar en eenvoudig te maken. Hiermee voorkomen we de energiearmoede in Nederland en maken we de drempel om te verduurzamen lager.

Onze missie is het verduurzamen van woningen voor de helft goedkoper maken. Wij willen energiearmoede in Nederland voorkomen en duurzame oplossingen voor iedereen mogelijk maken.”

Wat kan je verwachten

Eerlijk en onafhankelijk advies

Samen met onze partners bieden wij de garantie van onafhankelijk advies. We kijken naar jouw woonsituatie en wensen. Welke duurzame maatregelen zijn er mogelijk en wat zijn jouw voorkeuren. In één keer de woning aanpakken of liever stap voor stap. Wij maken samen met jou je eigen verduurzamingsplan.

Van advies tot installatie

Ons doel is om jouw als klant zo goed mogelijk te helpen. Daarom staan wij altijd klaar voor het beantwoorden van alle vragen of onduidelijkheden. Tijdens het advies en na de uitvoering. Het zoeken naar een geschikte installateur of adviseur is niet meer nodig. Bij ons regelen wij alle communicatie en zorgen er voor dat jij zo min mogelijk last ervaart en alleen maar de voordelen.

Installatie door specialisten

Onze partners werken uitsluitend met de beste materialen die beschikbaar zijn in de markt. Doordat zij werken met verschillende fabrikanten is het voor ons mogelijk jouw onafhankelijk te adviseren met betrekking tot de diverse mogelijkheden en producten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je de best mogelijke oplossing voor jouw woning realiseert, uitgevoerd met het best passende product.
Vrijblijvend Advies Aanvragen

Het team

Samen met een sterk team maken wij alles mogelijk. Ons team bestaat uit jonge professionals met die allemaal weten wat het belang van het verduurzamen is. We gebruiken onze kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid om iedereen in Nederland te kunnen helpen met de energietransitie. 

Contingenten aanpak: sneller en goedkoper verduurzamen

Via de contingenten-aanpak willen wij het verduurzamen binnen Nederland versnellen en voordeliger maken. Door het inzetten van deze aanpak combineren wij de bewonerswensen en de technische aspecten van de woning met bijpassende verduurzamende oplossingen. Het ontwikkelen van de speciale software gaan wij de energietransitie van de gebouwde omgeving. Lees meer over deze aanpak en het effect op het verduurzamen van woningen.

Onze partners

Wij werken samen met verschillende organisaties in Nederland. Installateurs, gemeenten, hypothekers en andere professionals waarmee wij samen het verschil maken in de Nederlandse energietransitie. Een greep uit onze partners waar we trots op zijn!

We helpen je graag verder!

Zit je met vragen over het verduurzamen van je woning of heb je andere vragen neem dan gerust contact op. Ons team staat voor je klaar.

Contact opnemen