Over Bureau voor Verduurzaming

Bureau voor Verduurzaming (of kortweg BVD Advies) is een onafhankelijk adviesbureau voor duurzame maatregelen. Daarnaast zij wij een zogenaamde “energetische aannemer”. Dit betekend concreet dat wij consumenten die willen verduurzamen koppelen aan de beste uitvoerende bedrijven. Daarnaast geven wij vrijblijvend advies over de verschillende maatregelen.

Missie

Nederlandse woning eigenaren beschermen tegen energiearmoede.

Visie

Wij geloven in het stap voor stap verduurzamen van de woning. Een meerjarenplan die de kosten spreiden en investeringen behapbaar maken. Rekening houd met technologische ontwikkeling, de gemeente buurt aanpak door de overheid geïnitieerd, het meenemen van kansen voor subsidie en “gratis” lenen bij de overheid. In het kort begeleiding en ondersteuning van de eerste intake tot CO2 neutraal wonen. Overzichtelijk en op basis van trias energetica de woning verduurzamen.

Wat dit in de praktijk betekent?

Wij geven vrijblijvend duurzaam advies voor uw woning en kunnen namens onze partners ook offertes en/of adviesgesprekken bij u thuis aanvragen.

Tijdens het hele traject zijn wij uw vaste aanspreekpunt. U kunt ten alle tijden bij om terecht en wij zullen u het werk uit handen nemen.

Hoe werkt het?

Het begint met een eerste analyse over de telefoon. We beoordelen de huidige status van de woning met een intake. *Hiervoor betaald u niks, maar wij gebruiken uw gegevens om uw aanbieding te doen tot dat uw woning compleet duurzaam is. Uw persoonlijke wensen zijn leidend voor het vervolg traject. Samen met u bepalen we op basis van trias energetica en het advies van de overheid om de woning alvast te isoleren welke stappen we de aankomende jaren gaan nemen. Het vervolgtraject bestaat uit een aanbieding voor een verduurzaming maatregel zoals afgesproken in het meerjarenplan.

Wilt u alleen uitgebreid advies?

Voor uitgebreid advies zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Telefonisch advies: kosteloos*
  • Advies bij u op locatie per individuele maatregel: 75,- euro
  • Totaal isolatie advies met woning scan: 150,- euro
  • Energie label vaststellen: 35,- euro
  • Maatwerk advies met rapportage: 450,- euro
  • Bouwkundig advies: vanaf 350,- euro
  • Advies plan “nul op de meter” of “energie neutraal”: prijs op basis van maatwerk advies

Waarom Bureau voor Verduurzaming

Kennis van zaken

Onze adviseurs hebben de juiste ervaring en training om uw vragen over de verschillende verduurzamende maatregelen te beantwoorden.

Vrijblijvend advies

Wij helpen u vrijblijvend met het kiezen van de juiste maatregel voor uw woning. Dit kan zowel telefonisch, bij u thuis of met een offerte op maat.

Productonafhankelijk

Bureau Verduurzaming is product onafhankelijk, dit zorgt ervoor dat wij u enkel een product aan zullen bevelen als u hier ook mee geholpen bent. Zo bent u verzekerd van eerlijk advies.

Klantgericht

Ons doel is om u als klant zo goed mogelijk te helpen. Uw wensen staan centraal.