Persoonlijk en onafhankelijk advies
Offerte op maat
Ondersteuning bij de uitvoering

Betaalbaar en eenvoudig verduurzamen

Wij bieden bewoners inzicht in de mogelijkheden tot het verduurzamen van hun woning met een persoonlijk verduurzamingsplan. We regelen vervolgens óók meteen de uitvoering van de mogelijke oplossingen, financieringen en subsidies. Wij helpen je met het vinden van de mogelijke duurzame maatregelen die passen bij jouw wensen en woning.

Waar staan we voor

Wij willen met ons nieuwe platform slimme duurzame oplossingen, diensten en softwaretoepassingen leveren die een positieve impact hebben op de energietransitie in Nederland. Door het aanbieden van meerdere duurzame oplossingen ontzorgen wij woningeigenaren met de eerste stap van de energietransitie. Ons doel is het verduurzamen betaalbaar en eenvoudig te maken. Hiermee voorkomen we de energiearmoede in Nederland en maken we de drempel om te verduurzamen lager.

Onze missie is het verduurzamen van woningen voor de helft goedkoper maken. Wij willen energiearmoede in Nederland voorkomen en duurzame oplossingen voor iedereen mogelijk maken.

Beurs-Huis-en-Energie

Wat kan je verwachten

Eerlijk en onafhankelijk advies

Samen met onze partners bieden wij de garantie van onafhankelijk advies. We kijken naar jouw woonsituatie en wensen. Welke duurzame maatregelen zijn er mogelijk en wat zijn jouw voorkeuren. In één keer de woning aanpakken of liever stap voor stap. Wij maken samen met jou je eigen verduurzamingsplan.

Van advies tot installatie

Ons doel is om jouw als klant zo goed mogelijk te helpen. Daarom staan wij altijd klaar voor het beantwoorden van alle vragen of onduidelijkheden. Tijdens het advies en na de uitvoering. Het zoeken naar een geschikte installateur of adviseur is niet meer nodig. Bij ons regelen wij alle communicatie en zorgen er voor dat jij zo min mogelijk last ervaart en alleen maar de voordelen.

Installatie door specialisten

Onze partners werken uitsluitend met de beste materialen die beschikbaar zijn in de markt. Doordat zij werken met verschillende fabrikanten is het voor ons mogelijk jouw onafhankelijk te adviseren met betrekking tot de diverse mogelijkheden en producten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je de best mogelijke oplossing voor jouw woning realiseert, uitgevoerd met het best passende product.

Contingentenaanpak: sneller en goedkoper verduurzamen

Via de contingentenaanpak willen wij het verduurzamen binnen Nederland versnellen en voordeliger maken. Door het inzetten van deze aanpak combineren wij de bewonerswensen en de technische aspecten van de woning met bijpassende verduurzamende oplossingen. Het ontwikkelen van de speciale software gaan wij de energietransitie van de gebouwde omgeving.

Je eerste stap naar advies op maat

Onze werkwijze

Na het ontvangen van jou aanvraag nemen we contact op. Tijdens de telefonische intake analyseren we jouw woning op afstand, kijken welke maatregelen mogelijk zijn en wat jou wensen en behoeften zijn.

Samen met de adviseur neem je de situatie door en krijg je advies voor alle mogelijke duurzame maatregelen. jullie doorlopen de hele woning om een beeld te krijgen en te kijken welke maatregelen daadwerkelijk mogelijk zijn. Financiering en subsidies worden ook in dit gesprek besproken. 

Na het advies van alle mogelijke maatregelen stellen we direct in hetzelfde gesprek offertes op! Samen met de adviseur ga je deze bespreken. 

Onze inspecteur komt langs voor een schouw. Hij gaat doornemen of alle geadviseerde maatregelen technisch uitvoerbaar zijn. Daarna krijg je een definitieve offerte. 

Wanneer je akkoord gaat met de offerte(s) zorgen wij dat  de aanbieder contact met je op neemt. Samen plannen jullie een moment voor de installatie. Wij nemen alles rondom de installaties uit handen en blijven jouw persoonlijke aanspreekpunt tijdens de uitvoering.

Geïnteresseerd geraakt in het verduurzamen van jouw woning. Dan kun je in het onderstaande formulier je gegevens invullen. Na het ontvangen van jouw aanvraag nemen wij direct contact op. Wacht niet langer en begin vandaag nog met verduurzamen!

Wat zeggen onze klanten

Kitty Iding
5 van 5 sterren
Read More
Aantal keren in het hele proces heel vriendelijk en professioneel geholpen. Ze hebben ook goede contacten mbt uitvoering. Wat hier fijn is dat alle contacten via 1 persoon lopen, incl vragen over subsidies en zo. Met verbouwen en verduurzamen heb ik al zoveel partijen te coördineren, dit neemt een deel van die zorg weg.
Ida Gabeler
5 van 5 sterren
Read More
Marck heeft ons op uitstekende wijze informatie gegeven over de mogelijkheden die er zijn om onze woning te verbeteren en zeker ook belangrijk over de subsidiemogelijkheden. Verder zal hij ervoor zorgen dat we benaderd worden door partijen om ons een passend aanbod te doen.
Manu Blok
5 van 5 sterren
Read More
Heel fijn advies, fijn geholpen met een nieuw energiecontract
John Jansen
5 van 5 sterren
Read More
Goeie tips en kennis van zaken over vloer- en bodemisolatie
Lotte scholte Lubberink
5 van 5 sterren
Read More
Duidelijk advies, snelle communicatie.
Marten Van Der Zee
5 van 5 sterren
Read More
Marck weet voortvarend en to the point e wegwijs te maken in de ingewikkelde wereld van verduurzaming.
Charissa Prein
5 van 5 sterren
Read More
Adviseur was erg vriendelijk aan de telefoon, dacht mee en nam de tijd voor het gesprek.
Teun van Breda
5 van 5 sterren
Read More
Fijn en open gesprek gehad over verduurzaming van de woning. Eerlijk en duidelijk antwoord tot besluit. Hartelijk dank voor het adviesgesprek!
BFC Muller
5 van 5 sterren
Read More
Een fijn gesprek gehad met de medewerkers. Kreeg professioneel advies, we konden bellen als we nog vragen hadden. We raden dit bedrijf zeker aan!
Ada Ouwehand
5 van 5 sterren
Read More
De enthousiaste medewerkers van Bureau voor Verduurzaming zijn heel behulpzaam en denken goed met je mee in het maken van een goede keuze voor het isoleren van je woning.
Marianne Hogeman
5 van 5 sterren
Read More
Info gekregen over spouwmuur isolatie en vloerisolatie. Weer iets meer wegwijs geworden in isolatieband. En weet nu ook op welke certificering ik kan letten.
Noortje Kars
5 van 5 sterren
Read More
Leuk contact en oprecht maatwerk. Goed geprijsde offertes ook. Garantie op het werk en er wordt meegedacht in subsidies. Als je je woning wilt isoleren zou ik dit Bureau zeker aanbevelen!
A van Oudvorst
5 van 5 sterren
Read More
Heldere en duidelijke info over verduurzaming. Erg prettige wijze waarop dit werd gegeven. Goede tips. Kortom zeer positief en aan te raden
Wise Westley
5 van 5 sterren
Read More
Ik heb professioneel advies gekregen op een vriendelijke manier. Ze denken met je situatie mee, en leggen je alle opties voor, ook met eventuele subsidies die er voor alle opties zijn.
Sonja Flips
5 van 5 sterren
Read More
Adviesgesprek gehad met Mark Janssen. Mark nam uitgebreid alle mogelijkheden met mij door mbt spouwmuur en vloerisolatie waarna hij direct een keurige offerte mailde. Prima advies, rustige en gezellige toon. Aanrader !
Mark Van kouteren
5 van 5 sterren
Read More
Twee keer telefonisch contact gehad. Ze nemen ruim de tijd, meer dan een uur, om de situatie goed te schetsen en geven vervolgens verschillende ideeën waar je uit kan kiezen. Ik werd afgeraden om de duurdere optie te nemen met een gedegen uitleg daarachter. Vond dat eerlijk en verfrissend. Nu brengen ze mij met de uitvoerders in contact en blijven ze gedurende het hele proces beschikbaar. Zeker de moeite waard we s te luisteren.
Wbi
5 van 5 sterren
Read More
Goede uitleg. Direct volgende dag al inspectie gehad. Ook zeer duidelijke en vriendelijke uitleg. Duidelijke offerte ontvangen. Prima dus.
Ivo Noij
5 van 5 sterren
Read More
Ik ben echt super geholpen, en uitgebreid alles isolatie maatregelen besproken. Deskundig en eerlijk advies van onafhankelijke partij.
Bianca Marco
5 van 5 sterren
Read More
Er wordt echt de tijd genomen voor een persoonlijk maatwerk gesprek. Duidelijke informatie en uitstekende opvolging van de afspraken. De duurzame aanpak (lokaal clusteren van klussen) vind ik daarnaast een bonus!
Houten Dromen
5 van 5 sterren
Read More
Snel contact nadat ik een aanvraag had gedaan. Duidelijke uitleg over welke mogelijkheden er zijn voor isolatie en wat geschikt is voor ons huis. Een week later stond er al iemand op de stoep voor een technisch onderzoek en nog een week later was de vloer geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden.
A. van Driel
5 van 5 sterren
Read More
Mijn aanvraag betrof het onderzoek en eventuele verbetering van de bestaande spouwmuurisolatie van mijn woning. Het telefoongesprek met de adviseur van dit bureau was niet alleen zeer verhelderend maar ook prettig. Zijn objectieve informatie heeft mij echt geholpen bij mijn besluitvorming.
Bertina Jansma
4 van 5 sterren
Read More
Voor zover mogelijk, was er een duidelijke en open houding van de adviseur van BvV. Er werd de tijd genomen om alles door te spreken; ik werd niet met een 10 minuten verkooppraatje 'binnengehaald'. De offerte was prima geprijst tov van andere offertes. Enige wat jammer was, was het uiteindelijke verschil in de 1e- en definitieve offerte. Maar ook dat is uiteindelijk goed en klantvriendelijk opgelost. We hebben er een fijn gevoel aan overgehouden en raden dit bureau zeker aan!
A. Stam
5 van 5 sterren
Read More
Meerdere malen telefonisch contact gehad met isolatieadviseur Marck. Niet de typische telefonische verkoop maar kundig advies, goede uitleg, materiaalkennis en begrijpelijke antwoorden op vragen. Hij is de vaste contactpersoon voor de offertes en reageert snel op vragen per e-mail. Vraagt altijd eerst netjes of het uitkomt, er wordt per sms en telefonisch gecheckt of de inspectieafspraak nog steeds goed uitkomt. Uitvoering van de isolatie vindt plaats door een lokaal bedrijf, Duits Isolatie.
Previous
Next

Contact

Jeverweg 2-2
9723 JE Groningen
050 36 00 322
Aanvraag@bureauverduurzamen.nl

 

Bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 19:00