Samen maken we het verschil

Wij bieden woningeigenaren inzicht in de mogelijkheden tot het verduurzamen van hun woning met een persoonlijk verduurzamingsplan. We regelen vervolgens óók meteen de uitvoering van de mogelijke oplossingen, financieringen en subsidies. Met een geoptimaliseerde en gesimplificeerde klantenreis heeft de woningeigenaar volledig inzicht in zijn eigen proces die bestaat uit behapbare, betaalbare stappen. Onze focus is daarom ook dat de klanten die wij bedienen tevreden zijn over hun eigen energietransitie met behulp van onze tools.

Gemeenten

Onze platform/software biedt de mogelijkheid om individuele aandacht te combineren met een collectieve aanpak. Voor onze partners zijn wij het aanspreekpunt voor het adviseren en uitvoeren van concrete verduurzamende maatregelen. Wij werken samen met vaste lokale installateurs en adviseren in energiebesparende oplossingen voor de bestaande woningbouw.

Installateurs

Via onze strategie zorgen wij ervoor dat inspecteurs direct de gehele woning in kaart brengen en installateurs de focus kunnen houden op de uitvoering. Dit betekent voor hun geen marketing en sales kosten, volledig gecontroleerde opdrachten en efficiënte digitalisering mogelijkheden.

Onze samenwerkingen

Wij werken samen met verschillende organisaties om woningeigenaren te voorzien van de juiste informatie over het verduurzamen.

Mogelijkheden om samen te werken

Wil jij klanten helpen met verduurzamen en jouw propositie uitbreiden met verduurzaming? Samen kunnen wij de klant volledig ontzorgen, van eerlijke adviezen tot de beste garanties en uitvoering. Dit alles zonder dat de klant hier extra voor betaald. Wij versterken onze partners en jij kunt ons versterken in de vraag van de klant om volledig te verduurzamen.

Contact opnemen