Persoonlijk en onafhankelijk advies
Offerte op maat
Ondersteuning bij de uitvoering

Duurzame maatregelen

Bij Bureau voor Verduurzamen adviseren we over maatregelen om energie te besparen, het opwekken van energie en duurzaam verwarmen. Wat zijn de mogelijkheden, subsidies en financieringen.

Doe de verduurzamingscheck

Bereken binnen 1 minuut hoeveel jij kunt besparen door je huis te verduurzamen.

Energie besparen

Energie besparen is de eerste stap naar een energie neutrale woning. Met het beperken van je warmteverlies gaat er minder energie onnodig verloren. Door bijvoorbeeld het isoleren van de woning hou je de warmte in huis. Je krijgt een comfortabele woning en natuurlijk bespaar je op de energierekening.

Boren-spouwmuur

Spouwmuurisolatie is een populaire vorm van isolatie. Door de relatief lage investering en het grote oppervlak verdien je de investering binnen slechts enkele jaren weer terug.

vloerisolatie

Om een constante temperatuur in de woonruimte te houden is het isoleren van de ondervloer een goede keuze. Zodra het materiaal is aangebracht onder de vloer is het verschil direct merkbaar. De vloer voelt 4 á 5 graden warmer aan.

Dakisolatie-wol

Dakisolatie is de perfecte maatregel om snel het energieverbruik van de woning te verlagen. Doordat warme lucht opstijgt is isolatie van het dak namelijk cruciaal om de stokkosten te drukken.

Triple-glas-of-HR-glas

Ramen zijn vaak de grootste warmtelekken in de woning. In Nederland hebben veel huizen ook nog eens grote ramen. Glasisolatie is dus altijd een goed idee. Je kunt er veel mee besparen en het wooncomfort verbeteren.

Energie opwekken

Met zonnepanelen wek je je eigen duurzame stroom op. Met het opwekken van je eigen energie ben je minder afhankelijk. Ontdek wat de mogelijkheden zijn en ze kunnen opleveren in jouw eigen situatie.

Zonnepanelen

De meeste woningen in Nederland zijn geschikt voor zonnepanelen. Inmiddels zijn er meer dan 1,4 miljoen woningen voorzien van panelen. Is jouw woning ook geschikt voor zonnepanelen?

Duurzaam verwarmen

Duurzaam verwarmen is meer dan een trend; het is een oplossing voor een aardgasvrije woning. Bijvoorbeeld warmtepompen, die bieden een innovatieve en energie-efficiënte manier om uw woning te verwarmen én te koelen. 

warmtepomp

Een warmtepomp is dé duurzame oplossing voor het verwarmen van uw woning. Door warmte-energie te onttrekken uit natuurlijke bronnen zoals lucht, water of de aardbodem, zorgt de warmtepomp voor een efficiënte en milieuvriendelijke verwarming.

Bureau voor Verduurzamen
4.7 88 Google beoordelingen