Persoonlijk en onafhankelijk advies
Offerte op maat
Ondersteuning bij de uitvoering

Advies zonnepanelen

Maak een duurzame keuze en geniet van lagere energierekeningen. Onze zonnepanelen, geïnstalleerd op jouw dak, vangen het maximale zonlicht op voor optimale productie van eigen energie. Het advies om te kiezen voor de juiste omvormers of het aantal panelen is afhankelijk van de situatie van het dak. Benieuwd wat zonnepanelen voor jouw kan betekenen?

solar_panel-min

Voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen bieden talrijke voordelen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, kosteneffectieve energieoplossing. Ze bieden een aanzienlijke besparing op uw energierekening, omdat ze gratis zonlicht omzetten in bruikbare elektriciteit.

Door zonnepanelen op je dak te installeren, kun je zelfvoorzienend worden in je energiebehoefte. Dit betekent minder afhankelijkheid van het energienet en bescherming tegen fluctuerende energieprijzen.

Zonnepanelen vereisen zeer weinig onderhoud, meestal alleen periodieke reiniging. Dit maakt ze een gemakkelijke en zorgeloze manier om zelf energie op te wekken.

In sommige gevallen kan de energie die je zonnepanelen opwekken, de energie die je verbruikt overschrijden. In veel regio’s kun je deze overproductie terug verkopen aan het elektriciteitsnet, wat leidt tot nog meer besparingen.

Welke zonnepanelen zijn er

Elk type zonnepaneel heeft zijn eigen voordelen en nadelen, afhankelijk van factoren zoals de beschikbare ruimte, het budget, benodigde vermogen en de persoonlijke voorkeuren. Neem contact op met een van onze adviseurs voor hulp bij het kiezen van het beste type zonnepaneel voor je specifieke situatie.

Als persoonlijke energieadviseur, beveel ik ten zeerste aan om de stap te nemen naar zonnepanelen. Ze bieden niet alleen een onmiddellijke vermindering van de energierekening, maar stellen je ook in staat om eigen duurzame energie op te wekken en bij te dragen aan een schonere toekomst.
Adviseur
Bart
Duurzaamheidsadviseur

Wat zeggen onze klanten

Kitty Iding
5 van 5 sterren
Read More
Aantal keren in het hele proces heel vriendelijk en professioneel geholpen. Ze hebben ook goede contacten mbt uitvoering. Wat hier fijn is dat alle contacten via 1 persoon lopen, incl vragen over subsidies en zo. Met verbouwen en verduurzamen heb ik al zoveel partijen te coördineren, dit neemt een deel van die zorg weg.
Ida Gabeler
5 van 5 sterren
Read More
Marck heeft ons op uitstekende wijze informatie gegeven over de mogelijkheden die er zijn om onze woning te verbeteren en zeker ook belangrijk over de subsidiemogelijkheden. Verder zal hij ervoor zorgen dat we benaderd worden door partijen om ons een passend aanbod te doen.
Manu Blok
5 van 5 sterren
Read More
Heel fijn advies, fijn geholpen met een nieuw energiecontract
John Jansen
5 van 5 sterren
Read More
Goeie tips en kennis van zaken over vloer- en bodemisolatie
Lotte scholte Lubberink
5 van 5 sterren
Read More
Duidelijk advies, snelle communicatie.
Marten Van Der Zee
5 van 5 sterren
Read More
Marck weet voortvarend en to the point e wegwijs te maken in de ingewikkelde wereld van verduurzaming.
Charissa Prein
5 van 5 sterren
Read More
Adviseur was erg vriendelijk aan de telefoon, dacht mee en nam de tijd voor het gesprek.
Teun van Breda
5 van 5 sterren
Read More
Fijn en open gesprek gehad over verduurzaming van de woning. Eerlijk en duidelijk antwoord tot besluit. Hartelijk dank voor het adviesgesprek!
BFC Muller
5 van 5 sterren
Read More
Een fijn gesprek gehad met de medewerkers. Kreeg professioneel advies, we konden bellen als we nog vragen hadden. We raden dit bedrijf zeker aan!
Ada Ouwehand
5 van 5 sterren
Read More
De enthousiaste medewerkers van Bureau voor Verduurzaming zijn heel behulpzaam en denken goed met je mee in het maken van een goede keuze voor het isoleren van je woning.
Marianne Hogeman
5 van 5 sterren
Read More
Info gekregen over spouwmuur isolatie en vloerisolatie. Weer iets meer wegwijs geworden in isolatieband. En weet nu ook op welke certificering ik kan letten.
Noortje Kars
5 van 5 sterren
Read More
Leuk contact en oprecht maatwerk. Goed geprijsde offertes ook. Garantie op het werk en er wordt meegedacht in subsidies. Als je je woning wilt isoleren zou ik dit Bureau zeker aanbevelen!
A van Oudvorst
5 van 5 sterren
Read More
Heldere en duidelijke info over verduurzaming. Erg prettige wijze waarop dit werd gegeven. Goede tips. Kortom zeer positief en aan te raden
Wise Westley
5 van 5 sterren
Read More
Ik heb professioneel advies gekregen op een vriendelijke manier. Ze denken met je situatie mee, en leggen je alle opties voor, ook met eventuele subsidies die er voor alle opties zijn.
Sonja Flips
5 van 5 sterren
Read More
Adviesgesprek gehad met Mark Janssen. Mark nam uitgebreid alle mogelijkheden met mij door mbt spouwmuur en vloerisolatie waarna hij direct een keurige offerte mailde. Prima advies, rustige en gezellige toon. Aanrader !
Wbi
5 van 5 sterren
Read More
Goede uitleg. Direct volgende dag al inspectie gehad. Ook zeer duidelijke en vriendelijke uitleg. Duidelijke offerte ontvangen. Prima dus.
Ivo Noij
5 van 5 sterren
Read More
Ik ben echt super geholpen, en uitgebreid alles isolatie maatregelen besproken. Deskundig en eerlijk advies van onafhankelijke partij.
Bianca Marco
5 van 5 sterren
Read More
Er wordt echt de tijd genomen voor een persoonlijk maatwerk gesprek. Duidelijke informatie en uitstekende opvolging van de afspraken. De duurzame aanpak (lokaal clusteren van klussen) vind ik daarnaast een bonus!
Houten Dromen
5 van 5 sterren
Read More
Snel contact nadat ik een aanvraag had gedaan. Duidelijke uitleg over welke mogelijkheden er zijn voor isolatie en wat geschikt is voor ons huis. Een week later stond er al iemand op de stoep voor een technisch onderzoek en nog een week later was de vloer geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden.
A. van Driel
5 van 5 sterren
Read More
Mijn aanvraag betrof het onderzoek en eventuele verbetering van de bestaande spouwmuurisolatie van mijn woning. Het telefoongesprek met de adviseur van dit bureau was niet alleen zeer verhelderend maar ook prettig. Zijn objectieve informatie heeft mij echt geholpen bij mijn besluitvorming.
Previous
Next

Zonnepanelen: hoe werkt het?

Op basis van een luchtfoto van het dak, openbare gegevens en het verwachte energieverbruik ontwerpt de adviseur een plan op maat voor jouw dak. Dit omvat het bepalen van het aantal en het type panelen dat nodig is, evenals de lay-out van de panelen op het dak.

Op basis van het advies en de offerte komt een inspecteur op locatie om te bepalen of het geschikt is voor zonnepanelen. Hierbij wordt gekeken naar zaken als de grootte en hellingshoek van het dak, de stand ten opzichte van de zon, en eventuele schaduwobjecten. 

De daadwerkelijke installatie van de zonnepanelen kan dan beginnen. Dit omvat het monteren van de panelen op het dak, het verbinden van de panelen met elkaar en met een omvormer, en het verbinden van het systeem met het elektriciteitsnet. Zonnepanelen zijn meestal binnen een dag gelegd, dezelfde avond kun je direct genieten van het opwekken van je eigen energie.

Na het installeren van de zonnepanelen krijg je een energiemanager app. Hierin krijg je duidelijk overzicht van hoeveel energie jouw panelen opbrengen en wanneer je gekozen hebt voor het gebruik van micro-omvormers kun je per paneel inzichtelijk krijgen wat de opbrengst is. Ook zie dan direct of een paneel minder opbrengt dan de rest en eventueel een defect heeft.

Installateurs-zonnepanelen-min
SKG-IKOB-logo
Insula_Keurmerk

Verduurzamen door specialisten

Bureau voor Verduurzamen heeft partners over heel Nederland. Wij selecteren de beste partner om in jouw regio de werkzaamheden uit te voeren. Samen met onze partners kunnen wij advies op maat aanbieden. Hiermee gaan wij kijken naar wat de opbrengsten zijn, de totale investering, de terugverdienperiode en welke extra mogelijkheden er allemaal zijn.

Twijfelt u nog?

Wij helpen u graag verder. Maak een afspraak voor een adviesgesprek met onze adviseur.
Bureau voor Verduurzamen
4.7 88 Google beoordelingen