Persoonlijk en onafhankelijk advies
Offerte op maat
Ondersteuning bij de uitvoering

Aansluiten als uitvoerder

Voor het uitvoeren van duurzame maatregelen zijn wij op zoek naar nieuwe uitvoerende partijen van isolatie maatregelen en installateurs van onder andere zonnepanelen. Wij leveren kant en klare opdrachten aan voor uitvoering, volledig digitaal. Als partner heb je geen werk meer in het proces voor het uitvoeren. Dit nemen wij uithanden!

Bij Bureau voor Verduurzamen hebben we de focus om installateurs te ontzorgen op gebied van klanten. Geen hoge marketing- en sales kosten, lastige offerte trajecten en moeizaam contact met klanten. Wij leveren direct uitvoerbare opdrachten, die technisch volledig zijn geïnspecteerd.

Locatie-bezoek

Geen gedoe maar alleen uitvoeren

Niet alleen op de particulier maar ontzorgen we uitvoerende partijen ook. Op basis van het advies naar onze klanten stellen we offertes op voor de mogelijke maatregelen. De volgende stap in het proces is dat een van onze eigen inspecteurs gaan controleren of alle maatregelen technisch uitvoerbaar zijn. Met eigen inspecteurs die de woning beoordelen is de kans op fouten laag. Gemiddeld kan 97% van de opdrachten worden uitgevoerd. Zo heb jij als uitvoerder geen voorproces meer en kun je volledig focussen op het uitvoeren van de opdracht.

Lage foutmarge en makkelijk in te plannen

Door heel Nederland ondersteunen wij woningeigenaren in het verduurzamen van de woning. Zo zijn we actief bezig  om bewoners te activeren om hun woningen te verduurzamen. Naast het adviseren van enkele maatregelen, combineren we meerdere opdrachten in de regio. Hierbij kun je denken aan gemeente acties of burencollectieven. Hierdoor kan op een efficiënte manier meerdere opdrachten achter elkaar uitgevoerd worden. Dit proces scheelt niet alleen tijd maar maakt het uitvoeren voordeliger.

Een selectie van onze partners

Collectieve isolatie opdrachten

Door collectieve acties kunnen wij meerdere opdrachten combineren. Deze combinatie maakt het mogelijk om snel op te schalen waar mogelijk voor installateurs. Kant en klare opdrachten die gemakkelijk uit te voeren zijn. Bij Bureau voor Verduurzamen hebben we meerdere opdrachten voor verschillende isolerende maatregelen zoals spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Naast dat particuliere woningeigenaren zicht aanmelden voor onafhankelijk advies, werken we samen met verschillende gemeenten in Nederland om bewoners te activeren om hun woningen te verduurzamen. 

De klant is voorbereid

Tijdens het gehele proces tot aan de uitvoering staan wij in contact met de klant en adviseren uitgebreid op de plande werkzaamheden. Zo zijn er geen verrassingen voor beide partijen. Zijn er vragen bij de klant over geplande werkzaamheden of wat er gaat gebeuren in het traject dan zijn wij het aanspreekpunt voor de klant. Als uitvoerder ben je minimaal tijd kwijt aan het communiceren richting de klant. In samenwerking met onze partners, gemeenten en uitvoerders, richten we ons op kwalitatieve samenwerkingen. We stimuleren particulieren om stap voor stap de woning te verduurzamen. 

Wat zeggen onze klanten

Kitty Iding
5 van 5 sterren
Read More
Aantal keren in het hele proces heel vriendelijk en professioneel geholpen. Ze hebben ook goede contacten mbt uitvoering. Wat hier fijn is dat alle contacten via 1 persoon lopen, incl vragen over subsidies en zo. Met verbouwen en verduurzamen heb ik al zoveel partijen te coördineren, dit neemt een deel van die zorg weg.
Ida Gabeler
5 van 5 sterren
Read More
Marck heeft ons op uitstekende wijze informatie gegeven over de mogelijkheden die er zijn om onze woning te verbeteren en zeker ook belangrijk over de subsidiemogelijkheden. Verder zal hij ervoor zorgen dat we benaderd worden door partijen om ons een passend aanbod te doen.
Manu Blok
5 van 5 sterren
Read More
Heel fijn advies, fijn geholpen met een nieuw energiecontract
John Jansen
5 van 5 sterren
Read More
Goeie tips en kennis van zaken over vloer- en bodemisolatie
Lotte scholte Lubberink
5 van 5 sterren
Read More
Duidelijk advies, snelle communicatie.
Marten Van Der Zee
5 van 5 sterren
Read More
Marck weet voortvarend en to the point e wegwijs te maken in de ingewikkelde wereld van verduurzaming.
Charissa Prein
5 van 5 sterren
Read More
Adviseur was erg vriendelijk aan de telefoon, dacht mee en nam de tijd voor het gesprek.
Teun van Breda
5 van 5 sterren
Read More
Fijn en open gesprek gehad over verduurzaming van de woning. Eerlijk en duidelijk antwoord tot besluit. Hartelijk dank voor het adviesgesprek!
BFC Muller
5 van 5 sterren
Read More
Een fijn gesprek gehad met de medewerkers. Kreeg professioneel advies, we konden bellen als we nog vragen hadden. We raden dit bedrijf zeker aan!
Ada Ouwehand
5 van 5 sterren
Read More
De enthousiaste medewerkers van Bureau voor Verduurzaming zijn heel behulpzaam en denken goed met je mee in het maken van een goede keuze voor het isoleren van je woning.
Marianne Hogeman
5 van 5 sterren
Read More
Info gekregen over spouwmuur isolatie en vloerisolatie. Weer iets meer wegwijs geworden in isolatieband. En weet nu ook op welke certificering ik kan letten.
Noortje Kars
5 van 5 sterren
Read More
Leuk contact en oprecht maatwerk. Goed geprijsde offertes ook. Garantie op het werk en er wordt meegedacht in subsidies. Als je je woning wilt isoleren zou ik dit Bureau zeker aanbevelen!
A van Oudvorst
5 van 5 sterren
Read More
Heldere en duidelijke info over verduurzaming. Erg prettige wijze waarop dit werd gegeven. Goede tips. Kortom zeer positief en aan te raden
Wise Westley
5 van 5 sterren
Read More
Ik heb professioneel advies gekregen op een vriendelijke manier. Ze denken met je situatie mee, en leggen je alle opties voor, ook met eventuele subsidies die er voor alle opties zijn.
Sonja Flips
5 van 5 sterren
Read More
Adviesgesprek gehad met Mark Janssen. Mark nam uitgebreid alle mogelijkheden met mij door mbt spouwmuur en vloerisolatie waarna hij direct een keurige offerte mailde. Prima advies, rustige en gezellige toon. Aanrader !
Mark Van kouteren
5 van 5 sterren
Read More
Twee keer telefonisch contact gehad. Ze nemen ruim de tijd, meer dan een uur, om de situatie goed te schetsen en geven vervolgens verschillende ideeën waar je uit kan kiezen. Ik werd afgeraden om de duurdere optie te nemen met een gedegen uitleg daarachter. Vond dat eerlijk en verfrissend. Nu brengen ze mij met de uitvoerders in contact en blijven ze gedurende het hele proces beschikbaar. Zeker de moeite waard we s te luisteren.
Wbi
5 van 5 sterren
Read More
Goede uitleg. Direct volgende dag al inspectie gehad. Ook zeer duidelijke en vriendelijke uitleg. Duidelijke offerte ontvangen. Prima dus.
Ivo Noij
5 van 5 sterren
Read More
Ik ben echt super geholpen, en uitgebreid alles isolatie maatregelen besproken. Deskundig en eerlijk advies van onafhankelijke partij.
Bianca Marco
5 van 5 sterren
Read More
Er wordt echt de tijd genomen voor een persoonlijk maatwerk gesprek. Duidelijke informatie en uitstekende opvolging van de afspraken. De duurzame aanpak (lokaal clusteren van klussen) vind ik daarnaast een bonus!
Houten Dromen
5 van 5 sterren
Read More
Snel contact nadat ik een aanvraag had gedaan. Duidelijke uitleg over welke mogelijkheden er zijn voor isolatie en wat geschikt is voor ons huis. Een week later stond er al iemand op de stoep voor een technisch onderzoek en nog een week later was de vloer geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden.
A. van Driel
5 van 5 sterren
Read More
Mijn aanvraag betrof het onderzoek en eventuele verbetering van de bestaande spouwmuurisolatie van mijn woning. Het telefoongesprek met de adviseur van dit bureau was niet alleen zeer verhelderend maar ook prettig. Zijn objectieve informatie heeft mij echt geholpen bij mijn besluitvorming.
Bertina Jansma
4 van 5 sterren
Read More
Voor zover mogelijk, was er een duidelijke en open houding van de adviseur van BvV. Er werd de tijd genomen om alles door te spreken; ik werd niet met een 10 minuten verkooppraatje 'binnengehaald'. De offerte was prima geprijst tov van andere offertes. Enige wat jammer was, was het uiteindelijke verschil in de 1e- en definitieve offerte. Maar ook dat is uiteindelijk goed en klantvriendelijk opgelost. We hebben er een fijn gevoel aan overgehouden en raden dit bureau zeker aan!
A. Stam
5 van 5 sterren
Read More
Meerdere malen telefonisch contact gehad met isolatieadviseur Marck. Niet de typische telefonische verkoop maar kundig advies, goede uitleg, materiaalkennis en begrijpelijke antwoorden op vragen. Hij is de vaste contactpersoon voor de offertes en reageert snel op vragen per e-mail. Vraagt altijd eerst netjes of het uitkomt, er wordt per sms en telefonisch gecheckt of de inspectieafspraak nog steeds goed uitkomt. Uitvoering van de isolatie vindt plaats door een lokaal bedrijf, Duits Isolatie.
Previous
Next

Aansluiten als uitvoerder

Ook hoogwaardige opdrachten ontvangen welke je direct kunt inplannen voor uitvoering? Neem dan direct contact op. Bij Bureau voor Verduurzamen werken we met gecertificeerde bedrijven, die financieel gezond zijn en werken met gecertificeerde producten. Een bedrijfsbezoek met audit is onderdeel van het proces. Vraag een voorbeeld opdracht aan om te kijken wat je kan verwachten van ons.

Zakelijk

Bureau voor Verduurzamen
4.7 88 Google beoordelingen