Dakisolatie

Dakisolatie is de perfecte maatregel om snel het energieverbruik van uw woning te verlagen. Doordat warme lucht opstijgt is isolatie van uw dak namelijk cruciaal om de stokkosten te drukken. Vaak gaat het hierbij om het aanbrengen van een laag purisolatie of KNAUF isolatie. De keuze tussen beide hangt af van uw budget en wensen.

Vrijblijvend Advies Aanvragen
dakiso

Voordelen dakisolatie - Waarom dakisolatie?

  • Lagere energierekening
  • Woning meer waard (hoger energielabel)
  • Constante binnentemperatuur
  • Zolder te gebruiken als woonruimte

Dakisolatie aan de binnen- of buitenkant?

Dakisolatie kan zowel aan de binnen- als buitenkant van uw woning aangebracht worden. Elk heeft zijn eigen voordelen. In het algemeen kan echter gesteld worden dat het isoleren van de binnenkant van uw dak een stuk gemakkelijker is. Hiervoor is het namelijk niet nodig om het gehele dak open te breken. Dat bespaart u een hoop kosten en overlast. Wilt u toevallig net uw dak verbouwen? Dan kunt u misschien beter wél kiezen voor dakisolatie aan de buitenkant.

Om de juiste keus te maken tussen isolatie van de binnenkant of de buitenkant is het verstandig een expert uw woning te laten inspecteren. Bel gerust of vul het formulier in en wij regelen dit voor u via onze isolatiepartner. Door de inspectie via ons aan te vragen weet u zeker dat u van onafhankelijk en eerlijk advies voorzien wordt zonder ergens aan vast te zitten.

Vrijblijvend Advies Aanvragen

Dakisolatie aanbrengen

Het aanbrengen van het materiaal kan in principe door de particulier zelf gedaan worden. Omdat dit werk echter tijdrovend en precies is (eventuele fouten zorgen voor lagere besparing) raden wij altijd aan om een bedrijf in te schakelen. Dan bent u verzekerd van zo min mogelijk overlast en een zo hoog mogelijke isolatiewaarde in uw woning. Bovendien scheelt het een hoop tijd en moeite.

Vraag uw telefonisch adviesgesprek aan

Bent u geïnteresseerd geraakt in het isoleren van uw woning? Bij Bureau voor Verduurzaming helpen wij u met een vrijblijvend advies. Wanneer u op basis van ons advies besluit te isoleren kunnen wij u doorverwijzen. Uiteraard is dit een vrije keus: wanneer u een advies aanvraagt zit u nergens aan vast.

  • Persoonsgegevens

  • Adresgegevens