Persoonlijk en onafhankelijk advies
Offerte op maat
Ondersteuning bij de uitvoering

Onze partners

Bureau voor Verduurzamen heeft partners over heel Nederland. Wij selecteren de beste partner om in uw regio de werkzaamheden uit te voeren. Samen met onze partners kunnen wij u advies op maat aanbieden. Hiermee gaan wij kijken naar wat de opbrengsten zijn, de totale investering, de terugverdienperiode en welke extra mogelijkheden er allemaal zijn. Voor een optimale manier van werken hebben wij nauw contact met de verschillende partners. Deze partners hebben ieder hun specialiteiten. Samen bekijken we alle mogelijkheden zodat u een vrijblijvende offerte krijgt die het beste aansluit op uw wensen en behoeften.

vastgoedisolatie-logo

Vastgoedisolatie is de specialist in het uitvoeren van dakisolatie. Zij maken gebruik van gecertificeerde en kwalitatieve producten, zoals Isovlas en Kingspan. Uw woning wordt optimaal geïsoleerd met de juiste materialen, door vakmensen, conform de geldende voorschriften en eisen. Vastgoedisolatie gaat voor een bijdrage te leveren in de energietransitie voor een duurzamer Nederland en een beter klimaat voor de volgende generatie.

Lammertink Isolatie zit al meer dan 85 jaar in de isolatiewereld. Het familiebedrijf richt zich tegenwoordig op woningisolatie. Lammertink Isolatie werkt uitsluitend met veilige, bewezen en duurzame producten zodat we voor zowel onze werknemers als onze klanten een betrouwbare partner kunnen zijn. Ze zijn volledig gecertificeerd volgens de huidige regels, daarmee is er zekerheid van kwaliteit.

Logo_slimmebuur

SlimmeBuur is dé website waar buren elkaar adviseren over energie besparen. In Nederland zijn al veel mensen slim bezig door bijvoorbeeld hun huis te isoleren of zonnepanelen te plaatsen. Maar er zijn ook een hoop mensen die nog vragen hebben voordat ze zo’n energiebesparende maatregel uit laten voeren. En aan wie kun je die vragen nu beter stellen dan aan je buur die het nodige uitzoekwerk al gedaan heeft?

Duits Isolatie is een gerenommeerd isolatiebedrijf. Een echt familiebedrijf met een ondernemend en innovatief karakter, en met vele jaren ervaring binnen de isolatiebranche. Duits Isolatie is een professionele isolateur, die beschikt over alle certificatie. Daarnaast werken bij enkel en alleen met A-merken wat garantie geeft voor kwaliteit. Duits Isolatie is altijd representatief, erg behulpzaam en bovendien zijn het echte professionals.

Logo-Wijk-Isolatie

Wijk advies is een bedrijf gericht op het adviseren van woningeigenaren op het gebied van isolatie. Daarnaast heeft wijk advies eigen gecertificeerde inspecteurs welke controleren of de geadviseerde maatregelen mogelijk zijn in de woning.

Logo-het-huisdossier

Het huisdossier is een platform waar je alle verbeteringen aan je woning kunt bijhouden. Zo zie je direct de waardestijging van de woning en is het ook mogelijk om inzicht te krijgen in de status en planning van onderhoud, verbouwing en verduurzaming van je woning.

logo_geluk

De Geluk Groep is in de loop der jaren uitgegroeid tot allround installateur van duurzame oplossingen. Begonnen als eenmanszaak inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 140 medewerkers. Het verduurzamen van de woning gaat middels een gestroomlijnd proces; inclusief een veilige werkomgeving voor iedereen.

Huis-en-Woon-Beurs_logo

Op Huis & Woon Beurs doe je alle inspiratie op voor jouw droomhuis. Tijdens de beurs kun je advies inwinnen en informatie krijgen over alle zaken rondom het verbouwen van de woning. Er vinden meerdere presentaties plaats van experts in verschillende vakgebieden. Wij van Bureau voor Verduurzamen staan op de laan van duurzaamheid voor onafhankelijk advies.

Een ISO 9001 gecertificeerde organisatie gebaseerd op de pijlers Service, Uitstraling en Snelheid, onze SUS-factor. Deze drie pijlers zijn het fundament voor de dienstverlening:

  • Altijd bereikbaar
  • Snelheid
  • Echt vakmanschap
  • Landelijk
logo-partnerinverduurzamen

VvE Verduurzamen, Procesbegeleiding & Advisering. Verduurzaming en energiebesparing worden de komende tijd voor VvE’s steeds belangrijker. Zeker bij het beheren en onderhouden van het gezamenlijke bezit, het appartementen complex. Partners in Verduurzamen geeft u alle informatie over de mogelijkheden. Partners in Verduurzamen helpt uw VvE met haar ideeën en plannen, om deze uitwerken tot een concreet en goed onderbouwd plan van aanpak.

Logo-Gasloze-woningen

Bij Gaslozewoningen.nl kunnen consumenten zich verdiepen in de mogelijkheden van gasloos wonen. Met behulp van de informatie op dit platform kunnen zij alvast een gepersonaliseerd stappenplan maken, voordat ze naar de installateurs en adviseurs stappen. Dit alles als eerste stap richting een woning die volledig gasloos is.

logo-noordenergie

Noord Energie werkt aan een schonere toekomst. Dit doen ze door energie te halen uit eigen bodem. In samenwerking voorzien wij alle klanten mogelijk van advies voor het verduurzamen van de woning. 

Interesse om samen te werken

Heb jij klanten die compleet advies willen ontvangen of benieuwd naar wat voor mogelijkheden er nog meer zijn? Neem dan direct contact op en dan kijken we samen hoe we elkaar kunnen versterken.

Wat zeggen onze klanten

Kitty Iding
5 van 5 sterren
Read More
Aantal keren in het hele proces heel vriendelijk en professioneel geholpen. Ze hebben ook goede contacten mbt uitvoering. Wat hier fijn is dat alle contacten via 1 persoon lopen, incl vragen over subsidies en zo. Met verbouwen en verduurzamen heb ik al zoveel partijen te coördineren, dit neemt een deel van die zorg weg.
Ida Gabeler
5 van 5 sterren
Read More
Marck heeft ons op uitstekende wijze informatie gegeven over de mogelijkheden die er zijn om onze woning te verbeteren en zeker ook belangrijk over de subsidiemogelijkheden. Verder zal hij ervoor zorgen dat we benaderd worden door partijen om ons een passend aanbod te doen.
Manu Blok
5 van 5 sterren
Read More
Heel fijn advies, fijn geholpen met een nieuw energiecontract
John Jansen
5 van 5 sterren
Read More
Goeie tips en kennis van zaken over vloer- en bodemisolatie
Lotte scholte Lubberink
5 van 5 sterren
Read More
Duidelijk advies, snelle communicatie.
Marten Van Der Zee
5 van 5 sterren
Read More
Marck weet voortvarend en to the point e wegwijs te maken in de ingewikkelde wereld van verduurzaming.
Charissa Prein
5 van 5 sterren
Read More
Adviseur was erg vriendelijk aan de telefoon, dacht mee en nam de tijd voor het gesprek.
Teun van Breda
5 van 5 sterren
Read More
Fijn en open gesprek gehad over verduurzaming van de woning. Eerlijk en duidelijk antwoord tot besluit. Hartelijk dank voor het adviesgesprek!
BFC Muller
5 van 5 sterren
Read More
Een fijn gesprek gehad met de medewerkers. Kreeg professioneel advies, we konden bellen als we nog vragen hadden. We raden dit bedrijf zeker aan!
Ada Ouwehand
5 van 5 sterren
Read More
De enthousiaste medewerkers van Bureau voor Verduurzaming zijn heel behulpzaam en denken goed met je mee in het maken van een goede keuze voor het isoleren van je woning.
Marianne Hogeman
5 van 5 sterren
Read More
Info gekregen over spouwmuur isolatie en vloerisolatie. Weer iets meer wegwijs geworden in isolatieband. En weet nu ook op welke certificering ik kan letten.
Noortje Kars
5 van 5 sterren
Read More
Leuk contact en oprecht maatwerk. Goed geprijsde offertes ook. Garantie op het werk en er wordt meegedacht in subsidies. Als je je woning wilt isoleren zou ik dit Bureau zeker aanbevelen!
A van Oudvorst
5 van 5 sterren
Read More
Heldere en duidelijke info over verduurzaming. Erg prettige wijze waarop dit werd gegeven. Goede tips. Kortom zeer positief en aan te raden
Wise Westley
5 van 5 sterren
Read More
Ik heb professioneel advies gekregen op een vriendelijke manier. Ze denken met je situatie mee, en leggen je alle opties voor, ook met eventuele subsidies die er voor alle opties zijn.
Sonja Flips
5 van 5 sterren
Read More
Adviesgesprek gehad met Mark Janssen. Mark nam uitgebreid alle mogelijkheden met mij door mbt spouwmuur en vloerisolatie waarna hij direct een keurige offerte mailde. Prima advies, rustige en gezellige toon. Aanrader !
Mark Van kouteren
5 van 5 sterren
Read More
Twee keer telefonisch contact gehad. Ze nemen ruim de tijd, meer dan een uur, om de situatie goed te schetsen en geven vervolgens verschillende ideeën waar je uit kan kiezen. Ik werd afgeraden om de duurdere optie te nemen met een gedegen uitleg daarachter. Vond dat eerlijk en verfrissend. Nu brengen ze mij met de uitvoerders in contact en blijven ze gedurende het hele proces beschikbaar. Zeker de moeite waard we s te luisteren.
Wbi
5 van 5 sterren
Read More
Goede uitleg. Direct volgende dag al inspectie gehad. Ook zeer duidelijke en vriendelijke uitleg. Duidelijke offerte ontvangen. Prima dus.
Ivo Noij
5 van 5 sterren
Read More
Ik ben echt super geholpen, en uitgebreid alles isolatie maatregelen besproken. Deskundig en eerlijk advies van onafhankelijke partij.
Bianca Marco
5 van 5 sterren
Read More
Er wordt echt de tijd genomen voor een persoonlijk maatwerk gesprek. Duidelijke informatie en uitstekende opvolging van de afspraken. De duurzame aanpak (lokaal clusteren van klussen) vind ik daarnaast een bonus!
Houten Dromen
5 van 5 sterren
Read More
Snel contact nadat ik een aanvraag had gedaan. Duidelijke uitleg over welke mogelijkheden er zijn voor isolatie en wat geschikt is voor ons huis. Een week later stond er al iemand op de stoep voor een technisch onderzoek en nog een week later was de vloer geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden.
A. van Driel
5 van 5 sterren
Read More
Mijn aanvraag betrof het onderzoek en eventuele verbetering van de bestaande spouwmuurisolatie van mijn woning. Het telefoongesprek met de adviseur van dit bureau was niet alleen zeer verhelderend maar ook prettig. Zijn objectieve informatie heeft mij echt geholpen bij mijn besluitvorming.
Bertina Jansma
4 van 5 sterren
Read More
Voor zover mogelijk, was er een duidelijke en open houding van de adviseur van BvV. Er werd de tijd genomen om alles door te spreken; ik werd niet met een 10 minuten verkooppraatje 'binnengehaald'. De offerte was prima geprijst tov van andere offertes. Enige wat jammer was, was het uiteindelijke verschil in de 1e- en definitieve offerte. Maar ook dat is uiteindelijk goed en klantvriendelijk opgelost. We hebben er een fijn gevoel aan overgehouden en raden dit bureau zeker aan!
A. Stam
5 van 5 sterren
Read More
Meerdere malen telefonisch contact gehad met isolatieadviseur Marck. Niet de typische telefonische verkoop maar kundig advies, goede uitleg, materiaalkennis en begrijpelijke antwoorden op vragen. Hij is de vaste contactpersoon voor de offertes en reageert snel op vragen per e-mail. Vraagt altijd eerst netjes of het uitkomt, er wordt per sms en telefonisch gecheckt of de inspectieafspraak nog steeds goed uitkomt. Uitvoering van de isolatie vindt plaats door een lokaal bedrijf, Duits Isolatie.
Previous
Next

Contact

Jeverweg 2-2
9723 JE Groningen
050 36 00 322
Aanvraag@bureauverduurzamen.nl

 

Bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 19:00