Onze partners

Bureau voor verduurzaming heeft partners over heel Nederland. Wij selecteren de beste partner om in uw regio de werkzaamheden uit te voeren. Samen met onze partners kunnen wij u advies op maat aanbieden. Hiermee gaan wij kijken naar wat de opbrengsten zijn, de totale investering, de terugverdienperiode en welke extra mogelijkheden er allemaal zijn. Voor een optimale manier van werken hebben wij nauw contact met de verschillende partners. Deze partners hebben ieder hun specialiteiten. Samen bekijken we alle mogelijkheden zodat u een vrijblijvende offerte krijgt die het beste aansluit op uw wensen en behoeften.

Duits Isolatie is een gerenommeerd isolatiebedrijf. Een echt familiebedrijf met een ondernemend en innovatief karakter, en met vele jaren ervaring binnen de isolatiebranche. Duits Isolatie is een professionele isolateur, die beschikt over alle certificatie. Daarnaast werken bij enkel en alleen met A-merken wat garantie geeft voor kwaliteit. Duits Isolatie is altijd representatief, erg behulpzaam en bovendien zijn het echte professionals.

Smit Isolatie Groep is een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van het leveren en aanbrengen van na- isolatieproducten en -technieken. Wij doen dit bij bestaande woningen en nieuwbouw woningen. Op het gebied van het aanbrengen van isolatietechnieken is Smit Isolatie Groep heeft zich dit vak de afgelopen 25 jaren ervaring opgedaan en zichzelf meester gemaakt in het isoleren van woningen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld spouwmuur-, vloer- en dakisolatie. Het is uitgegroeid tot een professionele organisatie met landelijke uitvoering. Smit Isolatie Groep werkt uitsluitend met KOMO-Procescertificaat producten en levert uitsluitend kwaliteit.

Vastgoedisolatie is de specialist in het uitvoeren van dakisolatie. Zij maken gebruik van gecertificeerde en kwalitatieve producten, zoals Isovlas en Kingspan. Uw woning wordt optimaal geïsoleerd met de juiste materialen, door vakmensen, conform de geldende voorschriften en eisen. Vastgoedisolatie gaat voor een bijdrage te leveren in de energietransitie voor een duurzamer Nederland en een beter klimaat voor de volgende generatie.

De vijf kernwaarden van Vastgoedisolatie:

 • Aandacht
 • Eerlijkheid
 • Innovatief
 • Uitdaging
 • Waardering

Een ISO 9001 gecertificeerde organisatie gebaseerd op de pijlers Service, Uitstraling en Snelheid, onze SUS-factor. Deze drie pijlers zijn het fundament voor de dienstverlening:

 • Altijd bereikbaar
 • Snelheid
 • Echt vakmanschap
 • Landelijk
Logo-Wijk-Isolatie

Wijk advies is een bedrijf gericht op het adviseren van woningeigenaren op het gebied van isolatie. Daarnaast heeft wijk advies eigen gecertificeerde inspecteurs welke controleren of de geadviseerde maatregelen mogelijk zijn in de woning.

logo_geluk

De Geluk Groep is in de loop der jaren uitgegroeid tot allround installateur van duurzame oplossingen. Begonnen als eenmanszaak inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 140 medewerkers. Het verduurzamen van de woning gaat middels een gestroomlijnd proces; inclusief een veilige werkomgeving voor iedereen.

Logo_grozema

Grozema Isolatie werkt uitsluitend met de beste isolatieproducten die beschikbaar zijn in de markt. Doordat zij werken met verschillende fabrikanten is het mogelijk te adviseren over diverse mogelijkheden en producten betreft het isoleren van de woning.

Slimmebuur-logo

SlimmeBuur is dé website waar buren elkaar adviseren over energie besparen. In Nederland zijn al veel mensen slim bezig door bijvoorbeeld hun huis te isoleren of zonnepanelen te plaatsen. Maar er zijn ook een hoop mensen die nog vragen hebben voordat ze zo’n energiebesparende maatregel uit laten voeren. En aan wie kun je die vragen nu beter stellen dan aan je buur die het nodige uitzoekwerk al gedaan heeft?

Uw VvE Verduurzamen, Procesbegeleiding & Advisering. Verduurzaming en energiebesparing worden de komende tijd voor VvE’s steeds belangrijker. Zeker bij het beheren en onderhouden van het gezamenlijke bezit, het appartementen complex. Partners in Verduurzamen geeft u alle informatie over de mogelijkheden. Partners in Verduurzamen helpt uw VvE met haar ideeën en plannen, om deze uitwerken tot een concreet en goed onderbouwd plan van aanpak.

Bij Gaslozewoningen.nl kunnen consumenten zich verdiepen in de mogelijkheden van gasloos wonen. Met behulp van de informatie op dit platform kunnen zij alvast een gepersonaliseerd stappenplan maken, voordat ze naar de installateurs en adviseurs stappen. Dit alles als eerste stap richting een woning die volledig gasloos is.

Vraag uw advies/offerte aan

Bent u geïnteresseerd geraakt in het verduurzamen van uw woning? Wacht niet langer en begin vandaag nog met verduurzamen! Vul in het onderstaande formulier uw gegevens in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het bespreken van alle mogelijkheden!

 • Persoonsgegevens

 • Adresgegevens