Samen met onze partners kunnen wij u advies op maat aanbieden. Hiermee gaan wij kijken naar wat de opbrengsten zijn, de totale investeringen, de terugverdienperiode en welke extra mogelijkheden er allemaal zijn. Voor een optimale manier van werken hebben wij nauw contact met de verschillende partners. Deze partners hebben ieder hun specialiteiten. Samen bekijken we alle mogelijkheden zodat u een offerte krijgt die het beste aansluit op uw wensen en behoeften.

Landelijke Partners

logo-regio

Onze specialist in het Isoleren van woningen is RegioIsolatie. Door heel Nederland actief en beschikbaar in iedere regio. Het doel is om iedere woning te isoleren en een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst waarbij de gemiddelde woningeigenaar ook profiteert van alle bijkomende voordelen.

Het isoleren van een woning is een proces waarbij zij nauw betrokken zijn. Het begint bij de intake waarbij de eigenaar samen met een specialist kijkt naar wat de mogelijkheden zijn. Met de technische inspectie achter de rug en wanneer beide partijen akkoord zijn kan er worden geïsoleerd. Binnen 1 dag is alles klaar en netjes opgeruimd zodat u al de volgende dag kunt genieten van een beter wooncomfort.

Het personeel beschikt over vaardige specialisten met veel kennis van het vak. Het zijn experts die snel te werk gaan en uitzonderlijk werk leveren. Samen met de klant zorgen zij voor een optimale ervaring van het isolatieproces en voorzien u ook  van uitleg van de werkwijze en informatie over het isoleren.

De materialen waarmee gewerkt wordt zijn de beste die verkrijgbaar zijn binnen de isolatiemarkt. Alles wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen en daarom zijn zij voor de uitvoering van de werkzaamheden gecertificeerd bij Insula Certificatie.

JNJ-projecten

JNJ Projecten duurzaam besparen op energie voor:

  • Consumenten;
  • VvE’s en haar beheerders;
  • Bedrijven;
  • Instellingen;
  • Overheden.

Wij helpen u in het verbeteren van uw comfort en het besparen op energie.

Wij doen dit stap voor stap met de juiste regievoering, diensten en producten.

Wij realiseren versnelling in de energiebesparing en het comfort van uw woning of bedrijfspand.

Regionale Partners

Alles-op-groen

Alles op Groen gelooft in een duurzame wereld voor iedereen. Als we met elkaar duurzamer leven heeft dit direct effect op het milieu. Wacht niet langer en draag vandaag nog uw eerste steentje bij aan een meer energie-neutrale wereld.

Alles op Groen levert producten om uw energieverbruik te verminderen. Zo kunt u bij ons terecht voor zonnepanelen, warmtepompen en 100% groene energie. Wij gaan er voor om Alles op Groen te krijgen.

Alles op Groen is er voor u. Wij geven u graag een eerlijk advies in begrijpelijke taal. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met een van onze duurzaamheid adviseurs. In een gesprek bij u thuis vertellen we u graag hoe u in uw dagelijks leven kunt vergroeien en meestal bovendien geld kunt besparen. Bijvoorbeeld door het gebruik van zonnepanelen of een hybride warmtepomp.

EnerPro geeft advies over energiegebruik, uiteraard met de bedoeling dit gebruik zoveel mogelijk te beperken. Er valt steeds meer terrein te winnen op het gebied van energiebesparing. Energieprijzen stijgen continu. De voorspellingen voor de komende jaren gaat dezelfde kant op, door de toenemende schaarste en onzekere aanvoer van brandstoffen. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om energieverbruik – en daarmee energiekosten – terug te dringen. Wij bieden advies over de meeste efficiënte mogelijkheden voor uw situatie, gebaseerd op de nieuwste kennis over duurzaam wonen en bouwen, zuinig energiegebruik en innovatieve technologie.

Wij zijn een jong en energiek bedrijf met een innoverende blik. Dit zorgt in elke opdracht voor een verrassend eindresultaat. Wij werken voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers; zowel particulieren als bedrijven vormen onze klantenkring. Omdat EnerPro een zelfstandig en flexibel bureau is kan er efficiënt en praktisch gewerkt worden. Naast kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij een directe en open communicatie met onze klanten erg belangrijk.

Weijman Vastgoedonderhoud is een mensenbedrijf waar niet de baksteen centraal staat, maar de bewoner van de woning of de gebruiker van het pand. Heldere communicatie en nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en bewoners zorgt ervoor dat wij al meer dan een eeuw naast de klant staan om samen zijn of haar wensen te realiseren.

Een van onze kernwaarden is duurzaamheid. In al onze werkzaamheden staat de duurzaamheidsgedachte Cradle to Cradle voorop. Dit houdt in dat materiaal wordt hergebruikt zonder dat het zijn waarde verliest. Innovatief denken stelt ons in staat om steeds nieuwe toepassingen te ontwikkelen. Zo realiseert Weijman Vastgoedonderhoud een duurzame voorsprong in de markt.

Vraag uw advies/offerte aan

Bent u geïnteresseerd geraakt in het verduurzamen van uw woning? Wacht niet langer en begin vandaag nog met verduurzamen! Vul in het onderstaande formulier uw gegevens in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het bespreken van alle mogelijkheden!